• Stepout
  • 272
  • 0

HOT NEWS!

HOT NEWS!
StepOut team
Team StepOut

The year 2021 has started super well for StepOut. We are more motivated and eager than ever and have some amazing news to share with you! 

Top 3 

We once again made it to the list of the hottest startups in Finland but this time in the top 3 based on the online visibility in March 2021! This makes us so happy that we are almost out of words <3 
These kinds of positive and motivating news are everything during times like these. We’ll continue working hard and putting ourselves out there and aren’t afraid of challenges that come our way! Nothing comes easy and you have to work hard to achieve your dreams. Special thanks to our users, trainers, followers, advisors, friends and family and everyone who has always believed and supported us! StepOut loves you!

Read the full list through the website: https://startup100.net/ 

Together we are stronger
Together we are stronger

Kuumia uutisia! 

Vuosi on alkanut StepOutilla todella hyvin ja olemme motivoituneempia kuin koskaan! Meillä on mahtavia uutisia, jotka haluamme jakaa teille! 

Top 3

StepOut on jälleen kerran yksi kuumimmista startup-yrityksistä Suomessa. Meidät listattiin tällä kertaa kolmanneksi kuumimmaksi startup-yritykseksi maaliskuussa 2021 perustuen online-näkyvyyteen! Tämä tekee meidät todella onnellisiksi ja olemme lähes sanattomia <3 Tämän kaltaiset positiiviset uutiset ovat kaikki kaikessa tällaisina hetkinä. Jatkamme ahkeraa työtä, emmekä pelkää haasteita, vaan otamme ne vastaan lämpimin sylin! Mikään ei tule ilmaiseksi ja tulosten saamiseksi on työskenneltävä ahkerasti – tämän me lupaamme tehdä. 

Erityiskiitokset asiakkaillemme, seuraajillemme, perheelle ja ystäville sekä kaikille teille, ketä ilman emme olisi täällä. Kiitos siitä, että olette uskoneet ja tukeneet meitä alusta saakka! StepOut rakastaa teitä! 

Koko listan pääset lukemaan osoitteesta: https://startup100.net/ 

Leave a Reply