• Wellbeing
  • 216
  • 0

5 Koko Perheen Sulkutilan Aktiviteettia

5 Koko Perheen Sulkutilan Aktiviteettia

Suomeen tulee kolmen viikon sulkutila 8.3 alkaen. Koronatilastoissa yhä noustessa, onkin hyvä pysähtyä miettimään voisiko omassa tekemisessä olla jotain huomioimisen arvoista. Ihmisiä suositellaan nyt enemmän kuin koskaan, välttämään minkäänlaisia ylimääräistä kontakteja muihin ihmisiin, itsensä sekä muiden turvallisuuden takaamiseksi. Me StepOutilla otamme hyvinvoinnin ja turvallisuuden vakavasti ja aiommekin tästä syystä pysyä virtuaalitunneissamme, kunnes tilanne taas sallii paikan päällä käytävät tunnit.

Tiedostamme, että koronapandemia on jatkunut pidempään kuin kukaan meistä osasi alun perin ajatella ja tilanne on raskas varmasti meille jokaiselle. Yhdessä kuitenkin selviämme tästäkin koettelemuksesta kunnialla loppuun asti. Rajoitusten tiukentuessa on syytä alkaa miettimään erilaisia aktiviteetteja, joilla pitää itsensä turvallisesti aktiivisena! 

Pysy kotona

Olemme keksineet muutamia sulkutilan aktiviteetteja, jotka sopivat koko perheen yhteiseksi ajanvietoksi. Voit nauttia näistä samalla kun nautit ajastasi omassa kodissasi, rakkaittesi läheisyydessä!   

  1. Koko perheen yhteinen ruoanlaitto on loistava keino viettää aikaa yhdessä! Ruoan laittamisesta voi tehdä kiinnostavampaa uusien terveellisten reseptien kokeilulla! Milloin viimeksi sinä olet kokeillut uusia reseptejä?
  2. Koko perheen kotitreenit ovat mainio keino aktiivisena pysymiselle. Kun koulut ja työt suoritetaan etänä, on koko perhe koolla samanaikaisesti. Virtuaalitunnit soveltuvat kaiken ikäisille ja tasoisille, joten niille voi osallistua yhdessä ja nauttia perheen yhteisestä ajasta.
  3. Aina kun mahdollista, kävele autoilun sijasta! Saat päivittäistä liikunnan saantiasi kerrytettyä samalla kun kävelet lyhyen matkan lähimpään kauppaasi. Muista pysyä turvassa ja käyttää kasvomaskia kaupassa asioidessasi!
  4. Vierailkaa lähimmässä leikkipuistossa. Koko perheen voimin tehtävät “seikkailut” ovat parasta viihdettä erityisesti perheen pienimmille. Ulkoilu aktivoi lisäksi eri tavalla, kuin vain sisätiloissa oleminen ja liikkuminen sekä aivosi saavat samalla happea!
  5. Perhe Disco tai yhteiset elokuvaillat ovat myös loistavia aktiviteetteja sulkutilaan! Perheen yhteinen rentoutumisaika esimerkiksi tanssahdellen tai sohvalla löhöillen on hyvää ajanvietettä, jossa mieli ja keho rentoutuu!
Suomi sulkutila

Pysy turvassa, Pysy terveenä & Kuntoile kotona!

Leave a Reply