Etätyöskentely

Etätyöskentely

Ihanaa maanantaita kaikille! On aurinkoinen helmikuinen päivä ja StepOutin väki on valmiina uusiin haasteisiin! Kotona työskentely helpottuu ihmeen kummasti heti, kun saadaan hieman aurinkoa pitkään jatkuneen pimeyden keskelle. StepOutin tiimi, kuten varmasti moni muukin, työskentelee yleisestä maailmantilanteesta johtuen kotoa käsin. 

working from home

Meillä on muutama vinkki työntekijöiden etätyöskentelyyn:

  • Arjen rutiinit. Herää joka aamu samaan aikaan, tee normaalit aamutoimet ja laita siistit vaatteet yllesi. Vaikka et päivän aikana näkisikään muita ihmisiä, ei se ole syy rutiineiden laiminlyömiselle. 
  • Oma asenne. Poikkeukselliseen tilanteeseen vaaditaan myös poikkeuksellisen hyvä asenne 😀 Pyri löytämään jokaisesta hetkestä ja tilanteesta positiivisia asioita, vaikka ne olisivatkin varsin pieniä. 
  • Tauotus. Kotona työskentelyssä tulee muistaa tauottaminen. Pidä muutama happihyppely työpäivän aikana, jotta aivosi saavat kunnolla happea ja jaksat paremmin.

Pysy kotona ja turvassa
  • Aktiivisuus. Voit alkaa voimaan henkisesti huonosti, jos et liiku yhtään työpäiväsi aikana. Työmotivaatio myös kasvaa, kun et istu samassa asennossa koko päivää. Motivoituneet työntekijät ovat yleisesti ottaen myöskin tuottavampia 😉  
  • Sosiaalisuus. Vaikka et näkisikään työkavereita päivittäin, on viestiminen heidän kanssaan silti tärkeää. Ole läpinäkyvä ja viesti jatkuvasti omista työtehtävistäsi muille, niin myös he ovat kartalla tekemisistäsi. 

StepOut virtual workout sessions

Etätyöskentely vaikuttaa jokaiseen eri tavalla. Jotkut kokevat sen mukavana ja kiintoisana, kun taas osa kokee sen motivaation laskuna ja energiaa syövänä. Tärkeää onkin löytää omat keinot, kuinka saada etätyöskentely toimimaan parhaiten itselleen. Erityisesti aktiivisena pysyminen päivän aikana on kaiken a ja o. Hanki StepOut Access-kuukausitilaus itsellesi nyt ja pysy aktiivisena myös työpäiväsi ajan! StepOutin aktiviteetit sopivat kaikenikäisille ja tasoisille, joten unohda tekosyyt ja priorisoi terveytesi! 

Nähdään tunneilla! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *