• Stepout
  • Trainers
  • 399
  • 0

Uusi vuosi, uudet kujeet

Uusi vuosi, uudet kujeet

StepOut toivottaa sinulle menestyksekästä uutta vuotta! Vuosi 2020 oli haasteita täynnä, mutta ennen kaikkea se oli myös todella opettavainen ja toi mukanaan valtavasti uusia mahdollisuuksia. Vaikka vuosi 2021 saattaakin näyttää vielä hieman epävarmalta tämän hetkisen maailmantilanteen johdosta, ei silti ole syytä paniikkiin! Me selviämme kaikesta yhdessä!

ulkoliikunta

Uusi vuosi on tuonut mukanaan uusia valmentajia joukkoomme ja lisää on tulossa. Tämä tarkoittaa sitä, että myös tuntivalikoimamme laajenee entisestään. StepOut:illa onkin tällä hetkellä tarjota StepOut Access -tilaus ainoastaan hintaan 29,90€. Tilaukseen sisältyy 12 tuntia 30 päivän aikana!

Panostamme edelleen pääsääntöisesti vuorovaikutteisiin virtuaalitunteihimme, koronan aiheuttamista rajoitteista ja yleisen turvallisuuden edistämisestä johtuen. Mikä olisikaan sen helpompaa, kuin treenata missä ja milloin tahansa helposti vain läppärin välityksellä. Nyt viimeistään kannattaa siis hypätä matkaamme mukaan ja kokeilla kaikkia tarjoamiamme eri aktiviteetteja ja löytää uusi suosikkisi!

Tällä hetkellä tuntivalikoimaamme kuuluu esimerkiksi pilatesta, joogaa, kehonhuoltoa, cardio-treenejä, zumbaa, pakaratreenejä, salsaa ja muita tanssilajeja, barrea ja lisää on tulossa!

talviliikunta

Aloita terveellinen elämäntapasi nyt ja pidä kiinni uuden vuoden tavoitteistasi avullamme! Panosta terveelliseen ruokavalioon, treenaa kotona, nuku enemmän ja nauti elämästä!

Tehdään vuodesta 2021 ikimuistoinen ja pysytään turvassa <3 

Leave a Reply