• Stepout
  • 552
  • 0

StepOut X Helsingin kaupunki

StepOut X Helsingin kaupunki

Olemme tehneet yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa Innovaatio projektin parissa. Päätimmekin, että on aika jakaa hieman kokemuksiamme tästä hienosta matkasta. Olemme todella onnekkaita, että olemme saaneet olla mukana edesauttamassa Helsingin työntekijöiden päivittäistä aktiivisuutta ja motivoimassa heitä kohti terveellisempää elämäntapaa. Tiimimme on tehnyt tarmokkaasti töitä  projektin eteen, sillä haluamme antaa mahdollisimman mukavan käyttökokemuksen kaikille.

StepOut EpicOlo tapahtumassa

Olemme saaneet paljon palautetta kokeilujaksoomme liittyen ja haluammekin heti alkuun kiittää kaikkia palautteen antajia! Palaute on meille todella arvokasta ja se auttaa meitä kehittämään palveluamme entistäkin paremmaksi. Kiitos myös kaikille kokeiluun osallistuneille! Toivomme, että yhteinen matkamme jatkuu vielä tämän jälkeenkin! 

Olemme todella kiitollisia kaikesta siitä positiivisesta palautteesta mitä olemme osallistujilta saaneet! Tämänhetkisen maailman tilanteen johdosta, moni kokeiluun osallistunut toivoi virtuaalisia tunteja oman kotinsa mukavuudesta. Turhien ihmiskontaktien välttäminen on tällä hetkellä varsin suotavaa, josta syystä kotona treenaaminen onkin loistava vaihtoehto!

Olemme keskittyneet vahvasti online-tunteihin ja niiden lisäämisen tuntivalikoimaamme. Ilmeisesti tämä on ollut hyvä veto, sillä olemme saaneet super paljon kiitosta suuresta ja laadukkaasta virtuaalituntivalikoimasta! 

Positiivista palautetta StepOutista
StepOut ja positiivinen asiakaspalaute

Kiitosta keräsivät myös tunnit, jotka soveltuvat kaiken ikäisille, myös vanhemmalle väestölle. Monet ovatkin innostuneet kotona treenaamisesta ja haluavat jatkaa kanssamme myös kokeilujakson jälkeen! Parempaa palautetta emme olisi voineet toivoa!

Me StepOutilla pyrimme motivoimaan kaikenikäisiä, kunnon tasosta riippumatta, kohti aktiivista ja hyvinvoivaa elämäntapaa! 

Miten saada positiivista palautetta asiakkailta?

StepOut on motivoituneempi kuin koskaan aiemmin! Tahti on ollut kovaa ja sitä se tulee olemaan myös tulevaisuudessakin. Olemme kuitenkin valmiita tekemään kaikkemme, jotta saavutamme tavoitteemme ja unelmamme. 

Leave a Reply