• Stepout
  • 412
  • 0

Viikon täydeltä Hyvää!

StepOut osallistuu PilateSM järjestämään hyväntekeväisyysviikkoon 24.10.- 30.10. Viikkoon kuuluu pienimuotoisia tapahtumia, joiden lipputuotoilla kerätään rahaa Roosa nauha -keräykseen. Roosa nauhan keräysvaroilla tuetaan suomalaisen syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. 

Syöpä koskettaa suurinta osaa meistä, sillä joka vuosi jopa yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään

Hyväntekeväisyysviikon ohjelmaan kuuluu muun muassa viini maistelua, pilatesta, kosmetiikkatyöpaja ja paljon muuta! Koko viikon aikataulun ja tapahtumat löydät PilateSM nettisivuilta: https://www.pilatesm.fi/ajankohtaista/.

Tapahtumiin osallistuminen tapahtuu StepOut sovelluksemme kautta, jonka pääset lataamaan osoitteessa www.stepout.fi. Koronan vuoksi tapahtumiin otetaan vain pieni määrä ihmisiä mukaan, joten älä mieti enää, vaan varaa paikkasi nyt! Osallistu mukaan hyväntekeväisyysviikolle ja olet mukana tekemässä hyvää! 

Miten muuten voit auttaa? 

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan voit myös lahjoittaa Roosa nauha- säätiölle osoitteessa: https://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/5-14893

Psst! Tiesitkö muuten, että tänä vuonna Roosa nauha -keräys tukee ensi kertaa rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta.

Tehdään yhdessä Suomesta maailman välittävin kansa! 

Leave a Reply