StepOut tilaus

Nyt kaikki korvat hörölle!

Haluamme nimittäin esitellä teille ensimmäisen All Access tilauksemme. Tilauksen avulla pääset kokeilemaan kaikkia StepOut:in tarjoamia tunteja ainoastaan hintaan 49,90€/kk. Voit siis kuukauden ajan osallistua kaikille valitsemillesi tunneille kertaostolla, sen sijaan, että maksaisit jokaisesta tunnista erikseen.

Online fitness sessions

Erityisen hyvän tilauksesta tekee se, että voit osallistua sen avulla niin monelle tunnille, kun haluat sekä valita online sekä paikan päällä käytäviä studiotunteja! Tilauksen voit maksaa Apple Pay:n, Google Pay:n, korttimaksun, EDENRED:in, Smartum:in ja E-Passin avulla. Jos kiinnostuit tai haluaisit keskustella asiasta lisää, otathan meihin yhteyttä sähköpostin info@stepout.fi  kautta, niin voimme opastaa sinua kohti tämän erityisen tilauksen ostoa!

All access subscription

Tuntivalikoimastamme löydät tällä hetkellä esimerkiksi matalan intensiteetin-, Cardio- sekä kokovartalotreenejä. Meillä on tarjolla lisäksi joogaa, meditaatiota, venyttelyä, kehonhuoltoa, pilatesta, erilaisia tanssilajeja sekä Zumbaa. Löydät kaikki tulevat tuntimme StepOut- sovelluksemme kautta. Sovelluksen pääset lataamaan osoitteesta www.stepout.fi  

Julkaisemme joka maanantai StepOut:in tulevan viikon aikataulun, josta näet tulevat tuntimme ja joihin voit osallistua helposti sovelluksemme kautta. Koodilla TRAINERXSO20 saat tällä hetkellä 15% alennuksen kaikista tunneistamme. Osallistu lempitunneillesi nyt!

workout schedule
StepOut’s Weekly Schedule

Nyt jos koskaan on hyvä aika StepOut:in tunneille osallistumiseen ja terveellisen ja aktiivisen elämän aloittamiseen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *