Suomen energisin liikuntatapahtuma – EpicOlo

Kuten moni teistä varmasti tietääkin, StepOut järjesti historiansa ensimmäisen liikunta tapahtuman viime lauantaina Finlandia Park Hotel Helsingissä!

Tapahtuma oli täyteen buukattu, joten kiitos teille kaikille siitä!

Tapahtumasta oli myös suoratoistolähetys kotisohville, josta sitä seurattiinkin tarkasti. EpicOlo -tapahtuma pistettiin käyntiin erilaisilla yleisökisoilla, joihin osallisuttiin rohkeasti, mikä teki aloituksesta vielä loistavamman.

EpicOlo liikunta-ja hyvinvointitapahtuma oli ilmainen ja se järjestettiin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi kaikille ikäryhmille. Tapahtuma oli kaikille tarkoitettu, jolloin koko perhe pääsi mukaan pitämään hauskaa! Tarjolla oli yhteensä 11 aktiviteettia, joita yleisö suorastaan rakasti!

Seuraavaksi hieman tapahtuman valmentajista ja heidän tarjoamistaan aktiviteeteista juttua, ja mitä kaikkea lauantain tapahtuma oikein pitikään sisällään.

Yoga relaxes your mind and body
Weizel Gulftan’s Restrorative Yoga session

Ensimmäisenä oli vuorossa Weizel Gulftanin Restrorative Yoga tunti, jolla tapahtuma saatiin hienosti startattua. Tapahtuman ensimmäinen aktiviteetti piti sisällään puolen tunnin kehon sekä mielen rentoutumista ja valmisti meidät rentoutuneena kohti tulevia aktiviteetteja.

Bollywood dance
Bollywood Fitness session with Shreya Saha

Rentouttavan jooga tunnin jälkeen, seuraavaksi lavalle asteli Shreya Saha ja hänen ohjaamansa Fitness Bollywood tunti, joka jo heti alkumetreillä räjäytti koko paikan! Tältä tunnilta ei menoa puuttunut, ja se tempaisikin mukaansa kaikki paikallaolijat, Huh!

Full body workout session
Full Body Fitness session with Tom Duggan

Super energisen ja hikisen Bollywood tunnin jälkeen, luvassa oli myös toinen, vieläkin hikisempi tunti. Seuraavaksi lavalle asteli nimittäin Tom Duggan, jonka tuntia jokainen odotti malttamattomana! Tom on StepOutin yksi suosituimpia valmentajia ja hän onkin ollut yrityksen matkassa jo alusta saakka, aina yritykseemme uskoen.

Hänen tarjoamansa Full Body Fitness tunti oli kehon kokovaltainen treeni, jossa oli yhdistettynä Cardiota ja lihaskuntoilua. Ja kyllä – aktiviteetin jälkeen tämä hikitreeni kyllä näkyi ja tuntui – AND WE LOVED IT!

Salsa for beginners
Salsa For Beginners session with Gabriel Guillen

Seuraavaksi tapahtumassa vuorossa oli Gabriel Guillen, ja hänen Salsa For Beginners tunti! Tämä aktiviteetti oli aloittelijoille suunnattu ja se piti sisällään muun muassa perus askelten opettelua, parin kanssa harjoittelua ja lopuksi mukaansa tempaavia rytmejä. Tämän tunnin jälkeen pidimme lounastauon tapahtuman yhteistyökumppanimme, Fuelme tarjoamana. Heillä oli tarjolla super terveellistä, herkullista ja edullista, vain 10€, lounasta!

Punjabi dance session
Punjabi Folk Frenzy Dance session with Sanna Laine

Tapahtuman tanssi aktiviteetit jatkuvat, nimittäin salsan jälkeen vuorossa oli yleisöä kovasti kiinnostava Punjabi Folk Frenzy Dance tunti Sanna Laineen vetämänä. Tämä tunti oli todellakin odotuksen arvoinen, sillä jokainen yleisöstä tuli 100% mukaan ja hymy ei vaan hyytynyt. Niin Ihanaa!

Zumba session
Mini – Zumba Fitness session with Sevil Rännäli

Tanssilla mentiin edelleen eteenpäin, sillä seuraavaksi ohjelmassa oli Sevil Rännälin Mini – Zumba Fitness tunti. Sevil on valmentajana todella aurinkoinen ja hymyileväinen, ja sai tälläkin kertaa kaikki hyvälle tuulelle. Viimeistään nyt, kaikkien tulisi ottaa Zumba joka viikkoiseksi tavaksi hyvän mielen saamiseksi!

Nutrition and health class
Macrobiotics Talk with Weizel Gulfan

Seuraavaksi ohjelmassa siirryttiin Macrobiotics Talk tuntiin, jossa Weizel Gulfan piti todella mielenkiintoisen puheen ruoasta ja sen vaikutuksista ihmismieleen- ja kehoon. Aktiviteetin aiheena oli Japanista peräisin oleva makrobioottinen ruokavalio. Super kiinnostavaa!

Bollywood fitness class
Bollywood Jam & Fitness with Ilona Kolachana

Tämän kiinnostavan ja silmiä avaavan aktiviteetin jälkeen siirryttiin takaisin tanssin maailmaan, nimittäin Bollywood Jam & Fitness oli vuorossa seuraavaksi. Ilona Kolachanan ohjaama tunti tempaisi mukaansa kaikki paikallaolijat ja hyvä meininki välittyi varmasti myös kotikatsomoihin asti!

Stretch & Body Care online class
Tom Duggan’s second session of the event – Stretch & Body Care

Seuraavaksi siirryttiin Tom Dugganin Stretch & Body Care tuntiin, jossa päästiin rentoutumaan venyttelyn ja kehonhuollon avulla. Vaikka tunti oli hyvin rentouttava, ei hieltä vältytty tälläkään tunnilla.

Muistutukseksi vielä kaikille ketkä rakastivat Tomin tunteja, hän tarjoaa viikottaisia tunteja alustamme kautta. Tomin sekä myös muiden StepOut vamentajiemme tunnit löytyvät StepOut sovelluksen kautta!

Relax all the tension on your upper body
Free Your Neck, Shoulders & Upper Back session with Gabriel Maldonado

Tapahtumamme toiseksi viimeinen tunti, Gabriel Maldonadon Free Your Neck, Shoulders & Upper Back aktiviteetti yllätti ajankohtaisuudellaan ja tärkeydellään meidät kaikki. Tänä päivänä ja varsinkin vallitsevan pandemian aikana, istumme enemmän, kun koskaan ennen. Onkin hyvä muistaa rentouttaa liiallisesta istumisesta kuormittuvat lihakset ja tuntea kuinka veri alkaa taas kiertämään kehossa. Tältä tunnilta osallistujat saivat loppuelämäkseen eväitä muun muassa ylävartalon kireyden oikeaoppiseen rentoutumiseen.

Bhangra in Finland
Bhangra session with Tannu & Sunny & Money

Viimeisiä viedään! Liikuntatapahtuman viimeinen aktiviteetti oli todellakin odottamisen arvoinen! Tannu & Sunny & Money järjestivät Bhangran alkeiskurssin, josta sali täyttyi hetkessä! Monet tapahtuman aktiviteeteista olivat lapsiystävällisiä ja niin oli tämäkin. Tällä tunnilla hiki virtasi, mutta hymy ei hyytynyt – Mikä täydellinen lopetus päivälle!

EpicOlo osoittautui suureksi menestykseksi ja haluammekin vielä kiittää kaikkia, ketkä tulivat paikalle pitämään hauskaa kanssamme!

Isot kiitokset tottakai myös ihanille StepOut valmentajillemme, joita ilman tapahtumaa ei olisi voitu järjestää! Jokainen osallistuja myös noudatti koronaan liittyviä turvallisuusohjeita, joten kiitos myös siitä!

Lisää kuva- ja videomateriaalia tapahtumasta löydät StepOut:in Intagramista, EpicOlo -kohokohdasta.

Pysykää kuulolla StepOut:in tulevista tapahtumista, sillä voimme luvata, ettei EpicOlo jäänyt viimeiseksi 😉

StepOut <3 You

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *