• Stepout
  • 64643
  • 0

EpicOlo – Paikan päällä tai kotona

EpicOlo – Paikan päällä tai kotona

Julkaisimme juuri uuden StepOut Android mobiilisovelluksemme, jo julkaisemamme iOS sovelluksen rinnalle. StepOut mobiilisovelluksen avulla et ainoastaan pääse kuntoilemaan helpommin, kun ennen, pääset myös sitä kautta esimerkiksi liittymään monille tuleville tapahtumille, joita tulemme järjestämään. Tarkkasilmäisimmät ovatkin ehkä jo huomanneet tuon mystisen, viikko sitten julkaisemamme, EpicOlo- julkaisun Instagram ja Facebook tileillämme. Nyt on vihdoin tullut oikea aika kertoa tulevista ISOISTA suunnitelmistamme teillekin.

Big event coming up

EpicOlo on tulee olemaan koko päivän kestävä tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 05.09.2020 klo. 10:00-18:00. Tapahtuma järjestetään edistämään ihmisten kuntoa, aktiivisuutta ja hyvinvointia, sillä tänä päivänä liikkuminen on rajoitettu pandemian rajoitusten vuoksi melko pitkälle. Tämä tapahtuma on ilmainen kaikille, jotka osallistuvat tapahtumaan sekä virtuaalisesti että paikan päällä!

EpicOlo tulee olemaan hybriditapahtuma, mikä tarkoittaa sitä, että järjestämämme aktiviteetit tapahtuvat fyysisessä sijainnissa, Park Hotel Käpylässä (Pohjolankatu 38, 00600 Helsinki).

Kuitenkin, koko tapahtuma tullaan järjestämään myös suoratoistolla halukkaille, joten voit tulla joko paikan päälle tai vaihtoehtoisesti osallista tapahtumaan kotoolta käsin.

Finland's biggest fitness event

Pyrimme parhaamme mukaan rohkaisemaan ja edistämään kaikkien ikäryhmien kuntoa ja hyvinvointia kyseisen tapahtuman kautta, erityisesti suora toiston avulla. Tapahtumapaikalle otamme vain rajoitetun määrän osallistujia, turvallisuussyistä johtuen, joten ole nopea! Monista ihmisistä paikan päälle tuleminen voi tuntua lisäksi epämukavalta, joten vaihtoehtona on myös seurata tapahtumaa muualta kyseisen suora toiston avulla. Tällä tavoin takaamme kaikille mahdollisuuden tunnille.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ikäryhmille, joten perheen kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua tulevaan tapahtumaamme yhdessä tai erikseen! Tapahtumaan rekisteröityminen ja osallistuminen on mahdollista ainoastaan mobiilisovelluksemme kautta, joten älä enää odota vaan lataa itsellesi StepOut sovellus NYT!

Lisätietoa EpicOlo tapahtumasta kerromme pian!

Stay healthy, stay safe

Pysykää terveinä & kuulolla!

Leave a Reply