• Stepout
  • 529
  • 0

Mobiilisovellus tulossa pian!

StepOut tiimi on työskennellyt uuden pian julkistettavan IOS ja Android -mobiilisovelluksen parissa jo pitkään. Tulevan sovelluksemme avulla käyttäjät voivat silmänräpäyksessä tutkia, varata, maksaa ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Kaikki alkaa pikkuhiljaa olemaan valmista sovellus-saralla ja odotammekin sovelluksen julkistamista, kun kuuta nousevaa. Mobiilisovelluksemme tuo sekä yrityksellemme, että asiakkaillemme lisäarvoa ja tekee kaikesta helpompaa ja nopeampaa.

our business is evolving


Yrityksemme näkökulmasta myös asiakkaiden mieltymysten toteuttaminen helpottuu sovelluksen julkistettua, kun kaikki on saatavilla ja löydettävissä samasta sovelluksesta helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Sovellus mahdollistaa paremman informaation kulun sekä vuorovaikutuksen asiakkaisiimme entistäkin paremmin. Asiakkaamme saavat enemmän lisäarvoa sovelluksen avulla, sillä he pääsevät etsimään, löytämään ja varaamaan sopivimmat tunnit itselleen vain yhdestä paikasta, missä ikinä liikkuvatkin. Kaikki on siis tehty asiakkaidemme kannalta mahdollisimman käteväksi. Sovelluksen kautta StepOut saa myös kasvatettua brändiään sekä samalla tietoisuus meistä kasvaa ja yhä useammat ovat valmiita hyppäämään mukaan tunneillemme ja käyttämään alustaamme!


StepOut toimii markkinapaikkana valmentajille ja yrityksille. Tällöin myös mobiilisovelluksen julkistettua markkinointimme tehostuu ja saavuttaa enemmän potentiaalisia asiakkaita. Markkinointi tapahtuu jatkossa myös mobiilisovelluksen kautta, joten samalla kun käyttäjämme löytävät lisää itseään kiinnostavia tunteja, lisääntyy valmentajiemme näkyvyys. Sovellukseen on suunnitteilla monia erityispiirteitä, jotka eivät ole vain yrityksemme toiminnan kautta hyödyllisiä, vaan nimenomaan on suunniteltu siten, että sovelluksen käyttäjälle kaikki on mahdollisimman selkeää, nopeaa ja helppoa.

mobile app coming soon


Yrityksemme palvelee asiakkaitaan Online suoratoisto alustan muodossa ja hyvin pian myös iOS / Android mobiilisovelluksen muodossa. Näiden avulla ihmisillä on mahdollista päästä kuntoilemaan vaikka omasta olohuoneestaan. Haluamme rohkaista kaikkia kuntoilemaan ja elämään terveellisesti, varsinkin niitä, joilla on motivaatiosta puutetta tai liian vähän resursseja olla aktiivisia tai urheilla.


Tulevassa sovelluksessamme käyttäjämme pääsevät navigoimaan helposti tuntivalikoimaamme läpi. Sovelluksessa tulee näkymään myös nykyisten Online tuntiemme lisäksi paikan päällä käytävät Studio tunnit. Sovelluksesta pääsee helposti varaamaan oman suosikkituntinsa ja samalla näkemään kaikki tarvittavat lisätiedot tunnista esimerkiksi sijainnin, hinnan, opetuskielen, tunnin kuvauksen sekä ohjaavan valmentajan tiedot. Tuntien varaamisen jälkeen pääsee myös helposti tarkastelemaan tulevia varauksiaan ja niiden tietoja. Maksun suorittamisen jälkeen sovellus tarjoaa käyttäjilleen pääsykoodin, jolla voi osallistua online-tunneille tietokoneen / kannettavan kautta osoitteessa www.stepout.fi. Sovellus tulee myös hyväksymään Apple Pay-, Google Pay- ja korttimaksut.


StepOut rohkaisee liikuntaa ja hyvinvointia kaikille, samalla kun se tekee siitä helposti saatavilla olevaa ja kätevää. Sovelluksemme mahdollistaa käyttäjien osallistua erilaisiin toimintoihin vaivattomasti ja samalla lisätäkseen liikkuvuuttaan, hyvinvointiaan ja elämänarvoaan. Tämän hetkinen maailmantilanne on vaikuttanut suuresti ihmisten fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Useassa tapauksessa kotona työskentelemisestäkin on tullut ongelmallista, koska se on vähentänyt työntekijöiden aktiivisuutta ja johtanut pikkuhiljaa laiskuuteen, stressiin sekä työ- ja yksityiselämän epätasapainoon.

New things are coming


Parasta tässä kaikessa on kuitenkin se, että jopa COVID-19 -tilanteen aikana tarjoamme kaikki nämä piirteet saatavaksi ainoastaan kännykän välityksellä ja vieläpä vuorovaikutuksen kanssa! Käyttäjämme voivat kommunikoida tuntien ohjaajien kanssa sekä saada vertaistukea yhdessä kuntoillessaan.

Haluamme rohkaista ihmisiä priorisoimaan omaa hyvinvointiaan helposti, ilman minkäänlaisia lisätoimenpiteitä. Sovelluksemme kautta käyttäjät voivat vaikka päivän päätteeksi kuntoilla alustamme välityksellä, missä ja milloin tahansa. Julkistamme sovelluksemme pian, joten pysy kuulolla!

Leave a Reply