Usein kysytyt kysymykset

Olemme saaneet muutamia kysymyksiä startup- yritykseemme liittyen. Tästä syystä päätimmekin koota pienen blogikirjoituksen aiheeseen liittyen.

Mikä StepOut?

LetStepOut Oy on terveys- ja virkistysyritys, jonka fyysinen toimipiste sijaitsee Helsingissä. StepOut on digitaalinen alusta, joka tarjoaa käyttäjilleen välittömän pääsyn erilaisiin kunto- ja virkistystoimintoihin vain yhdestä paikasta.

Palvelemme riippumattomia valmentajia ja pienimuotoisia kuntoilu- ja virkistys yksiköitä, joilla on mahdollisuus sekä halua ohjata omia tuntejaan suoratoisto alustamme kautta tai vaihtoehtoisesti fyysisessä studiossamme Helsingissä (kun tilanne sen taas sallii).

Tiimimme jäsenet kuvailevat StepOut:tia sanoilla: Eloisa, vapaa, intohimoinen ja miellyttävä.

Startup yritys tiimi

Kuinka osallistua tunneille?

Tunneille osallistuminen on helppoa. Nettisivumme kautta voit valita itsellesi mieluisimman tunnin ja maksaa sen samassa yhteydessä. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi tunnuksen, jota hyödyntämällä pääset tunnille sisään.

Pandemian aikana olemme joutuneet jättämään paikan päällä käytävät tunnit vähemmälle ja lisänneet Online- tuntivalikoimaamme. Online tunneista helpon tekee sen, että voit vallan mainiosti treenata vaikka omasta olohuoneestasi pelkän tietokoneesi välityksellä (mobiilisovellus tulossa pian, stay tuned).

Tuntivalikoimastamme löytyy esimerkiksi Zumbaa, Joogaa, kokovartalotreenejä, Salsaa, Cardio-treenejä, Bhangraa sekä kehonhuoltoa.

Urheile riittävästi

Miten tulla valmentajaksi?

StepOut valmentajana pääset kasvattamaan asiakaskuntaasi ilmaiseksi alustamme kautta ja tienaamaan siinä samalla. StepOut hoitaa valmentajan puolesta kaikenlaisen markkinoinnin. Yrityksemme avulla valmentaja saa näkyvyyttä sekä kasvatettua asiakaskuntaansa. Valmentajalle jää tehtäväksi ainoastaan tuntien ohjaaminen.

Ilmainen alusta, jossa järjestää tunteja, ilmainen tuntien markkinointi ja tätä kautta asiakaskunnan lisääntyminen sekä helppo ja loistava tapa ansaita rahaa – Name a better combo, we’ll wait.

Jos olet kiinnostunut toimimaan StepOut valmentajana, ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteessa: info@stepout.fi

Yhdessä treenaaminen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *