• Stepout
  • Wellbeing
  • 470
  • 0

Mielenterveyden ylläpitäminen

Mielenterveyden ylläpitäminen

🦋 Tänään on ihana päivä!

Vaikka kesä lähenee kovaa vauhtia, tuo tämänhetkinen koronapandemia monille meistä ylimääräistä stressiä ja ahdistusta. Oman mielenterveyden ylläpito voikin joskus olla vaikeaa, kun on liikaa asioita mielen päällä eikä töiden jälkeen tahdo löytyä aikaa rentoutumiselle.

Mieli, aivan kuten kehokin, tarvitsee aikaa palautuakseen. Koemme StepOutilla, että hyvinvoinnin kannalta oma mielenterveys ja sen ylläpitäminen onkin yksi tärkeimpiä asioita. Tämän kriisin keskellä varmasti monet meistä kamppailevatkin oman mielenterveytensä kanssa.

🌿 Et kuitenkaan ole yksin!

Haluaisimmekin esitellä ensimmäisen kahden tunnin työpajamme mielenterveyden ylläpitämiseksi. Calming The Nerves -työpaja tarjoaa jokaiselle työkalut kestävän hyvinvoinnnin ja tasapainoisen elämän tueksi.

🌸 Tule mukaan lievittämään stressiä ja rauhoittamaan mieltä!

👉🏼 www.stepout.fi

#startup #stepout #hyvinvointi #mielenterveys

Leave a Reply